Bouwteam bezoekt Ambachtse Bedrijven

De reconstructie van de Nijverheidsweg, onderdeel van de herinrichting van de Antoniapolder, is in volle gang. De nieuwe situatie is al goed zichtbaar, zo zagen werknemers van Ambachtse Bedrijven.

Regelmatig bezoeken leden van het Bouwteam Reconstructie Nijverheidsweg bedrijven in de Antoniapolder. Zo waren Heddy Hendrickx en Mark de Jong van het Bouwteam vrijdag 19 mei te gast bij Ambachtse Bedrijven.

Heddy en Mark legden daar aan de medewerkers uit waarom de Antoniapolder opnieuw ingericht wordt, wat de hoofdroute voor het verkeer straks is en hoe het werk aangepakt wordt. “Dat deden we met een bouwtekening, een planningstekening en een 3D-animatie”, zegt Mark, “maar minstens zo leuk was het om buiten op locatie uitleg te geven aan de medewerkers.” Die waren enthousiast en stelden goede, kritische vragen, vindt Mark: “Ik denk dat de medewerkers een beter beeld hebben gekregen van de nieuwe situatie en de redenen daarvoor. Mijn complimenten ook aan Ambachtse Bedrijven: Heel goed dat die hun medewerkers de gelegenheid boden om meer te weten te komen over de Antoniapolder.”