Nieuwe ontwikkeling aan Grotenoord

Steigerbouw vanderPanne bouwt volgend jaar april in samenwerking met U-build een nieuw kantoor, loods en bedrijfsunits aan de Grotenoord 2 in Hendrik-Ido-Ambacht.

In april 2019 start U-build de bouw van het nieuwe onderkomen van Steigerbouw vanderPanne Rotterdam B.V. op de oude gemeentewerf aan de Grotenoord. Op de circa 12.000 m² bouwrijpe grond moet tegen de kerst van 2019 een nieuw pand verrijzen met een kleine 800 m² aan kantoorruimte, 350 m² werkplaats en 3 losse bedrijfsunits met elk een oppervlakte van ruim 110 m². Volledig in zwart metselwerk en gevelbeplating uitgevoerd, met in het oog springende witte kaders en grote raampartijen zal het bouwwerk een strak en modern uiterlijk krijgen. Het achterliggende terrein zal volledig verhard worden en dienst gaan doen als laad- en losplaats en opslag voor steigermateriaal.

Steigerbouw vanderPanne Rotterdam B.V. is, zoals de naam al doet vermoeden, een typisch Rotterdams no-nonsens bedrijf. Opgericht in 1984 en gevestigd in Rotterdam zuid heeft het zich door de jaren ontwikkeld tot een professionele service verlener, gespecialiseerd in de steigerbouw met de focus op een goede ervaring bij de klant en gericht op duurzame relaties. Mooie woorden allemaal natuurlijk, maar zelf vatten ze het liever samen als: “Overal, op tijd, op de juiste manier een passende veilige werkplek op hoogte!”. De jaren lange ervaring, kennis en kunde in combinatie met een licht eigenwijze “gaat niet, bestaat niet”-mentaliteit en gezonde dosis aan klantgerichtheid heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat vanderPanne zelfs een wereldstad als Rotterdam ontgroeide.