Werkzaamheden reconstructie Nijverheidsweg in volle gang

Nieuwsbrief Bouwteam Reconstructie Nijverheidsweg

We zijn nu vier maanden hard aan het werk aan de Nijverheidsweg. Fase 2, de realisatie van de vernieuwde kruising Nijverheidsweg – Antoniuslaan is inmiddels afgerond. Het gemotoriseerd verkeer kan weer, net als de voetgangers en fietsers, van het kruispunt gebruik maken. De bereikbaarheid van en naar het dorp is dus weer optimaal. Ook fase 3, het zuidelijk deel van de Nijverheidsweg is afgerond. Het vernieuwde gedeelte van de Nijverheidsweg is nu goed zichtbaar.

Uitloop van de werkzaamheden
Door leveringsproblemen voor het straatwerk is er helaas enige vertraging opgelopen in de planning. Hierdoor heeft fase 3 langer geduurd. De verwachting was dat deze fase begin mei afgerond zou zijn, maar deze fase heeft uiteindelijk tot 1 juni geduurd. Fases 4 en 5 zijn daardoor wat later gestart en fase 6 begon op 19 juni.

De bedrijven die direct grenzen aan de genoemde fases zijn tijdens de uitloop van de werkzaamheden goed geïnformeerd over wat dat eventueel voor hen zou betekenen. In de nieuwsbrief onderaan deze pagina vind je de volledige planning.

Nijverheidsweg
Fase 1, 2 en 3 zijn nu afgerond. Inmiddels zijn we begonnen aan fase 4, 5 en 6. Maandag 19 juni is gestart met het gedeelte op het terrein van de PLUS en Kobout.

In de planning staat dat dit werk medio juli klaar is, maar wij blijven uiteraard afhankelijk van weersomstandigheden en eventuele calamiteiten. Het noordelijk deel van de Nijverheidsweg, tussen Noordeinde en de Antoniuslaan, pakken we na de zomervakantie op. In verband met de opgelopen vertragingen wordt fase 7 pas uitgevoerd aan het einde van de projectperiode. Dit zal begin januari 2018 zijn.

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief van het Bouwteam Reconstructie Nijverheidsweg